Ferroxyl test voor de identificatie van vrij ijzer – TK13

 

Ferroxyl
Testkit - TK13
voor de identificatie van vrij ijzer

Wilt u testen of uw RVS geen vrij ijzer bevat? Gebruik dan de professionele Ferroxyl testkit van MATinspired voor een snel en betrouwbaar resultaat. Indien er vrij ijzer aanwezig is op het oppervlak van uw materiaal, krijgt uw test een duidelijke blauwe uitslag.

Deze testkit bevat 100 testen. De ferroxyltest wordt uitgevoerd volgens de norm ASTM A380.

• Levering is alleen mogelijk voor bedrijven.

U ontvangt onze offerte per e-mail binnen een of twee werkdagen.
Indien u hierna akkoord bent met deze offerte dan sturen wij u de testkit direct toe.

Gebruik

Met deze testkit kunt u testen of uw RVS (inox) geen vrij ijzer bevat. Zo kunt u controleren of uw metaal corrosiebestendig is, en dus materiaalclaims en schade aan uw product voorkomen.

Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor de austenitische 200 en 300 serie roestvast staal, zoals 304 en 316. U kunt bijvoorbeeld controleren of dit staal voldoende gebeitst en gepassiveerd is.

Indien er vrij ijzer aanwezig is op de oppervlakte van uw inox metaal, krijgt uw test een duidelijke blauwe uitslag.  De ferroxyltest wordt uitgevoerd volgens de ASTM A380 norm.

Disclaimer
Hoewel dit product met de grootste zorg is samengesteld, kan MATinspired B.V. niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die voortvloeit uit het gebruik van of het contact met het product. Deze meetmethode is slechts een indicatie. MATinspired B.V. is niet verantwoordelijk voor de uitkomst van de testresultaten.