Macro ets kit voor aluminium lasnaden – TK03

 

 

Macro ets
Kit - TK03
voor aluminium lasnaden

Dit is een professionele testkit voor het veilig, snel en eenvoudig macroscopisch etsen van dwarsdoorsnedes van lasnaden van aluminium ten behoeve van inspectie. Zo kan eenvoudig de diepte en de kwaliteit van de lasnaad worden bepaald. Deze kit is geschikt voor diverse types aluminium.

Met deze test kit kunt u ongeveer 100 macro-etsen maken van aluminium lasnaden.

Naast etsvloeistof zijn tevens schuurpapier, veiligheidshandschoenen en aanbrengmiddelen voor de etsvloeistof in deze kit inbegrepen.

• Levering is alleen mogelijk voor bedrijven.

U ontvangt onze offerte per e-mail binnen een of twee werkdagen.
Indien u hierna akkoord bent met deze offerte dan sturen wij u de testkit direct toe.

Gebruik

De lasverbinding dient zelfstandig door te worden doorgeslepen of -gezaagd. Vervolgens dient de lasnaad handmatig vlak te worden geschuurd met het schuurpapier uit deze kit. Hiervoor kan eventueel ook de mechanische schuur- en polijstkit worden gebruikt (Artikel TK02). Vervolgens kan er worden geëtst met de etsvloeistof uit de kit. De kwaliteit van de lasnaad kan hierna visueel worden beoordeeld.

De voordelen van deze kit zijn:

  •     Eenvoudig en snel: De vloeistof is met deze kit eenvoudig en snel aan te brengen, waardoor u snel resultaten heeft
  •     Veilig: Veiligheidsinformatiebladen en handleiding zijn bijgeleverd om veilig te werken met de ets vloeistoffen
  •     Zeer lange houdbaarheid: de testvloeistoffen zijn jaren houdbaar, zodat u deze test kit kan gebruiken wanneer u wilt
Lees meer

Disclaimer
Hoewel dit product met de grootste zorg is samengesteld, kan MATinspired B.V. niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die voortvloeit uit het gebruik van of het contact met het product. Deze meetmethode is slechts een indicatie. MATinspired B.V. is niet verantwoordelijk voor de uitkomst van de testresultaten.