Over ons

MATinspired

MATinspired is in 2008 opgericht om klanten meer technisch inzicht in de materialen van hun product te geven. Dit doen we door middel van advies, schade-onderzoek, workshops, materiaalonderzoek, analyses en ontwikkeling van testkits. Vervolgens helpen wij onze klanten hun product te optimaliseren om materiaalschade te voorkomen of om het geschikt te maken voor een specifieke toepassing. We hebben een eigen laboratorium en werken voor aanvullende kennis en apparatuur samen met de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). We zijn gevestigd in het nieuwe bedrijvencentrum Gate2 op het Aeroparc in Gilze-Rijen.

Wij gaan net een stapje verder door met u mee te denken. Desgewenst zetten wij een onderzoeksprogramma op, voeren dat uit en interpreteren de onderzoeksgegevens voor u om zo te komen tot een oplossing. Indien nodig helpen wij ook met de implementatie als interim manager. Tevens kunnen we u advies geven op het vlak van materialen of analysetechnieken.

Zo leveren wij maatwerk, helemaal afgestemd op uw situatie, voor een beter resultaat. Na een onderzoek krijgt u de intellectuele eigendomsrechten. De door u aangeleverde gegevens en de onderzoeksresultaten worden vertrouwelijk behandeld.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op >
Video

 

 

Partners
Euromex

gate2